Art Clay Silver

Art Clay Silver er rent sølv i en helt ny blød konsistens og en revolution inden for metallernes verden. Siden jeg for ca 20 år siden lavede de første smykker i Art Clay Silver, har jeg været fascineret af det udtryk, jeg kan få i mine smykker, når metallet er blødt, mens det formes. Art Clay Silver giver helt nye muligheder for at forme og designe unikke smykker. Der kræves kun ganske lidt værktøj og udstyr for at arbejde med sølv i denne bløde konsistens. Art Clay Silver består af rent, pulveriseret finsølv 999S tilsat vand og et organisk bindemiddel. Det er miljørigtigt og helt fri for giftstoffer, og betsår udelukkende af recyclet 999S.

Art Clay Silver har konsistens som ler og formes og bearbejdes som ler. Efter formning tørres og brændes det – hvorved vand og bindemiddel brændes væk – og har man et smykke i rent sølv 999S. Det brændes med loddepistol eller i ovn ved 650º. Art Clay Silver kan overfladebehandles som traditionelt sølv og er velegnet til forgyldning, Keum Boo og emaljering. Art Clay Silver kan kombineres med sten, glas, keramik og porcelæn. Art Clay fås også i kobber og guld.

Jeg afholder flere gange om året kurset, hvor du bliver introduceret til dette fascinerende materiale og lærer grundteknikkerne at kende. Dette giver dig mulighed for hurtigt at lære materialet at kende, så du kan føre dine kreative og unikke ideer ud i livet. Når du har gennemført dette kursus, har du mulighed for at gå videre, og kan deltage på nogle af de andre Art Clay kurser, hvor der på hvert kursus fokuseres på særlige teknikker. Eller du kan deltage på et certificeringskursus på Ravstedhus, der er impotør af Art Clay Silver i Danmark. Jeg er masterinstruktør i Art Clay Silver i Danmark og underviser både her i mit eget værksted og på Ravstedhus. Jeg har skrevet og udgivet 2 bøger om Art Clay SIlver, se mere på siden om bøger.