Om Center for Smykkeformgivning

Center for Smykkeformgivning har til huse i “den gamle skole” i Fløe, beliggende nær ved Støvring og Rebild bakker i Himmerland. Center for Smykkeformgivning er rammen om mit værksted, hvor jeg arbejder med smykker til salg, og hvor jeg udvikler, fremstiller og fotograferer modeller. Det er også her jeg året rundt afholder kurser i smykketeknik og smykkedesign. På kontoret skriver, layouter og redigerer jeg smykkebøger og inspirationsbladet TemaVisen og laver forskellige freelance opgaver.

Center for Smykkeforgivning har eksisteret siden 1994, hvor jeg begyndte med forskellige freelance opgaver og undervisning ved siden af mit job som seminarielærer. I 1996 flyttede vi til nuværende adresse, og i 1998 kvittede jeg det faste job. I løbet af 2000 nyindrettede vi værkstedet, så der også blev plads til kursister og i februar 2001 begyndte jeg at holde smykkekurser her.

Jeg er lærerudannet, har en 2 årig universitetsuddannelse i kunsthistorie. Har taget en række merkonomkurser og en forlagsuddannelse fra CBS i København. Jeg fik en grunduddannelse i smykketeknik på Sløjdlærerskolen i Esbjerg i 1978 og har siden arbejdet med smykker og undervist i smykketeknik og –design i mange forskellige sammenhænge. Jeg deltager løbende i kurser i både ind og udland for at udvikle mig og tilfredstille mit behov for at lære de nyeste tekikker og materialer at kende.

I dag arbejder jeg med mange forskellige teknikker og i mange forskellig materialer med hovedvægt på ædelmetaller – herunder Art Clay Silver.