Tema`Visen

Her er et magasin, hvor du kan finde inspiration, ideer og teknik og baggrundsviden, som kan bringe dig videre i dit kreative arbejde med smykker, uanset hvilket niveau du er på. Du får …

ideer
inspiration
tips og tricks
nye teknikker »how to do«
de sidste nye materialer
kendskab til værktøj og hjælperedskaber
sidste nye indenfor »smykketrenden«

TemaVisen er på 16 sider, fuld af fotos og illustrative trin-for-trin beskrivelser, og indeholder inspiration til forskellige former for smykkearbejde og til områder, der anvender de materialer, der bruges til smykkearbejde.

Du vil finde henvisninger til forhandler og varenumre på værktøj og materialer, således at det er nemt at komme i gang med arbejdet.

Du vil sammen med TemaVisen bla. modtage indlægget »Tilbud og Nyheder« fra Ravstedhus. TemaVisen udkommer 4 gange årligt i november, februar, maj og august. Temavisen har eksisteret siden 1998, dengang udgivet af Ravstedhus, men siden 2013 udgivet af Center for Smykkeformgivning.

Der er indtil nu i alt udgivet over 80 numre. Karen Hørmann har siden starten været redaktør på TemaVisen. Hvert nummer med et overordnet tema, der omhandler en teknik og/eller et mateteriale. De fleste af numrene kan stadig købes.

Det er en »skattekiste« af viden og information og »how to do«. indenfor arbejdet med smykker. Hovedvægten er lagt på sølv og andre metaller, men igennem tidens løb har rigtig mange andre materialer og teknikker, der kan bruges til smykkearbejde, være behandlet.