Smykker med lodning

kr. 298,00

En omfattende grundbog i lodning – og som noget helt nyt tinlodning på kogeplade.

Indhold: Det at lave smykker er meget mere end at lodde, men at kunne lodde åbner en verden af muligheder for den kreative smykkeentusiast .

Lodning er et område, der falder mange svært i begyndelsen – ja, bare at få købt udstyret, stillet det op og få lavet de første vellykkede lodninger er en stor udfordring for de fleste. Ja, selv hvis man er godt i gang med at lodde, kan der opstå vanskelige situationer, hvor de kreative ideer måske bremses af manglende teknik. I denne bog videregiver jeg mine erfaringer samlet igennem ovre 30 år, hvor jeg har beskæftiget og undervist i fremstilling af smykker.

Med denne bog i hånden vil alle der arbejder med fremstilling af smykker være godt på vej – og godt hjulpet. Den sætter fokus på lodning af de forskellige metaller – ædle som ikke ædle, – der anvendes til smykker. Den gennemgår trin-for-trin såvel sølv- og guldslaglodning som tinlodning, og der er eksempler på mange forskellige former for smykker: ringe, fatninger, ørestikker, dekorationer på plader, kæder, vedhæng ophæng mv., og ikke mindst, hvordan forskellige former for halvfabrikata loddes på.
Den kan bruges som en grundbog, en opslagsbog eller håndbog – som også er fyldt med ideer og inspiration til smykker.

104 sider – A4 Format

ISBN-NR. 978-87-92577-01-6

UDGIVET: Okt. 2014 – forlaget Center for Smykkeformgivning
af Karen Hørmann